keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Iso paketti!

Muutaman harmaan ja synkän päivän jälkeen tänään tapahtui kolme piristävää ja iloista juttua!!!! Viime päivät on ollut siis harmaan sateisia ja kun ilma on huono eikä pääse kunnolla ulos niin mielikin muuttuu neljän seinän sisällä. Eilen Matildalla oli aamulla kuumetta niin jäätiin päiväksi kotiin ja tänään oli vielä kotipäivä.

Mutta siis tänään ensimmäinen kiva juttu tapahtui aamulla kun ovikello soi ja postitäti toi ison paketin, jossa luki Sara! Mummi lähetti Suomesta terkkuja ja nimpparionnittelut : ) 

Iso paketti! Matilda koitti nostaa vaan ei noussu, mutta sen päällä oli kiva istua.
Paketin sisältä paljastui tämä, Mummi ajatteli etten pääse ainakaan laihtumaan. Pitäis riittää loppuvuodeksi! Ja jotta tietää Suomen juorut on seiskalehti hyvä!

Toinen kiva juttu oli kun käytiin Matildan kanssa kirkolla taaperojumiksessa! Toka kerta mut eri kirkossa, tällä kertaa meitä lähempänä, vain 5min kävelymatkan päässä. Kirkolla oli mukavia ihmisiä, ja tosi mukava mies pappi, päästiin aluksi soittamaan kirkon kelloja vetämällä isosta köydestä, sit saatiin ottaa soittimet ja käveltiin alttarille, jonne oli laitettu viltit. Käytiin sinne istumaan ja kuntelemaan kun pappi kerto tarinan (Matilda hetken istui, mutta pieniä portaita oli paljon kivempi mennä alas ja ylös) sit viel rukous. Tän jälkeen siirryttiinki toiseen saliin missä oli paljon leluja ja tilaa juosta. Saatiin myös keksiä, Matilda nokkamukista vettä ja mä sain teetä. Oli tosi mukavia ja ystävällisiä ihmisiä ja äitejä, ja sit pappi tuli viel puhumaan mun kanssa ja kerroin mitä oon tehny suomessa seurakunnassa. Sit lähettiin kotiin unille, mutta saatiin suihku matkalla, lähtiessä kirkolta ei satanut mutta vikat 2min tuli vettä taivaan täydeltä ja kun oltiin rintarepun kanssa liikkeellä niin myös Matilda sai osansa sateesta eikä päässy rattaiden suojiin. Äkkiä kotiin, vaihettiin vaatteet ja sit päikkärit!

Näin matkustaminen sujuu, ja eilen tanssittiin tän kanssa : )

Kolmas mukava juttu tälle päivälle on vielä edessä! Meillä on ruuaksi TORTILLOJA! : ))))

+ neljäs kiva juttu! kävin uimassa ja sit siel hyvännäkönen Alex (joka on yleensä ain duunissa sielä uimavalvojana tai vastaanotossa) nii se tuli sinne perkät tiukat uimashortsit jalassa!!!!!! woohooooo  mikä näky!!!!

Viime viikonloppuna ostin tälläset perus kangaskengät halvalla! : )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti