tiistai 10. heinäkuuta 2012

Viikonloppu biletystä ja alkuviikko kotipäiviä

Viime perjantaina oltiin Lontoossa viettämässä iltaa, alotettiin pubissa ja sit siirryttiin clubeilee, mä jouduin lähtee jo yheltä et ehin vikaan junaan. Ei ollu kauheen paljoo porukkaa, eikä tapahtunu mitään kummallista. Puolilta öin otettiin Emman kans tequilla shotit ja jonkin ajan jälkeen tajus ettei ollukkaa mikää paras idea : D Junassa matkalla kotiin nukhadin, enkä kuullu ollenkaan asemia missä oltiin pysähdytty, heräsin tokkurassa, katoin kelloo ja mietin hetken missä hitsissä me ollaan ja et onks mun asema jo menny.... onneks meni vaan pari min ja kuulutettiin et seuraava pysähdys on Leighton Buzzard. Huh, se oli lähellä.


Lauantaina menin jo kuuden aikaa Lontooseen shoppailemaan ja tarttui kaks ihanaa mekkoo Jane Normanin alennusmyynneistä! Toinen on turkoosi, se sama mistä kerroin jo aikasemmin, mutta jäi viimeks kauppaan ja toinen täydellinen rakkaus makso vaan 13 puntaa ku lähtöhinta oli 55 puntaa.


 Illalla ajatuksena oli mennä viel muutamille tyttöjen kaa ku oli Pinjan vika viikonloppu täällä. Pubissa oliki huippu hyvä meininki ja livebändi, enkä halunnukkaa lähtee niiden parin siiderin jälkeen (jolloin metrot ois viel menny) jäätiin sit puoleen yöhön ja lähettiin bussilla oxford circukselle, muut kamut jatko matkaa vielä baariin, mut mä olin jo valmis lähtemään kotiin ja että ehin siihen vikaan junaan! Illalla sato vettä ja kaikki paikat oli ihan märkänä, sain ohjeet miten kävelen juna asemalle tai minkä bussin otan jos sattuu tulemaan jo yöbussi. Noh, niistä ohjeista huolimatta eksyin ja mun matka kestikin tunnin kauemmin ku mitä se ois pitäny, kieriskelin vesilammikoitten, pikkukatujen ja mäkin kautta lopulta kautta Eustonille puol tuntia myöhemmin ku vika juna meni. Siinä sitten aseman eessä oottelin (ootteli moni muukin) pääsyä ensin asemalle sisälle, jonne ovat aukes viideltä... sit ooteltiin että juna lähtee... joka viimeks lähti 6.34, mutta lähtikin sitte vasta 7... kotona olin klo 8.00 ja sit nukkumaan. Heräsin puol 3 ja otin loppupäivän rennosti : D


Eilen (maanantaina) jäätiin Matildan kanssa kotiin, kun pikkuneidillä oli masu kipee ja oli oksentanu viikonloppuna ja ma aamuna. Tänään käytiin lääkärissä ja sit vietettiin koko päivä sairaalassa, ku monet lääkärit tutki, otti testejä ja mietti mikä pikkusella on. Lopuksi selvisi pitkä lista erilaisia asioita, odotettiin yli tunti lääkkeitä ja vihdoin viideltä oltiin kotona. Pitkä päivä takana! Huomena vielä kotipäivä, toivottavasti torstaina tarhakunnossa! Torstaina tulee myös Tanskasta isovanhemmat kyläilemään ja perjantaina onkin mulla vapaapäivä : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti