sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

New friend!


Paljon juttuja tapahtunu! Viime lauantaina tapasin uuden suomalaisen au pairin Idan Lontoossa, turisteiltiin Lontoon Bridgellä ja kierreltiin sielläpäin kaupunkia, käytiin päiväpubilla, kokikset ja smirnoff icet, nam, sit tultiin keskustaan shoppailemaan, käytiin Hollisterilla aaaah jotain niin ihanaa <3 ei tullu siit vaatteiden kattomisest hirveesti mitää ku joka puolel pyöri hyvännäkösii miesmyyjiä! : D shoppailun jälkeen kello oliki jo paljon, jalat ihan kuollu ja hirvee nälkä, pitkän ruokapaikka etsiskelyn jälkee löydettiin pizzapaikka, jossa syötiin hyvät pitsat! Käytiin loppuillast viel sohossa jossain pubissa yksillä. Pitkä ja kiva päivä!

Sumuisella säällä London Bridge

London Bridgen vieressä joku ruokatoripaikka
 London Bridgellää!
 Kiva pubi, päivällä porukat oli vaa syömässä, ja siel oli söpö pubimikko : P

 Pikkunen iltasidukka

Viime torstaina oli mun nimpparit ja Hanna tuli päivällä aikasin kotiin. Päätin sit lähtee käppäilee Lontooseen illaks! Kävelin meijän Eustonin juna asemalta Tottenham Court Roadille, sit yhellä kadulla oli musaliikkeitä musakaupan perään, varmaa kymmenen musakauppaa samal kadulla : ) sieltä Leicester Squareiin, pyöriskelin siellä, söin mansikoita puiston penkillä, käppäilin Regnent streettiä pitkin Hollisterin <3 kautta Oxford streetille. Pienen iltalenkin jälkeen en jaksanu enään kävellä takas asemalle vaan hyppäsin bussiin vanhentuneella lipulla (ku niitä ei kuskit koskaan kato) : D ja lopuks junalla kotiin! 

Tottenham Court Roadilta




Viikonloppu! Lauantai aamuna käppäilin bussipysäkille ja määränpäänä oli Lutonin asema! Siellä näin Idan, käytiin Lutonin kauppakeskuksessa, ja löysin ittelleni takin! Sit lähettiin junalla Harpendeniin Idan luokse heittää kamat, käytiin kattelemassa Harpendenin keskusta ja ostaa iltapalaa ja aamupalaa. Tultiin takas Idalle värjäämään hiukset ja laittamaan ittemme valmiiks pubi iltaa varten. Alottelujuomat ostettiin jo Lutonista ja ne meni hetkessä siinä meikkailun yhteydessä. Pikkuhiljaa alko nälkä iskee ja mentiin takas keskustaan, kaupasta haettiin viel kolme isoo pulloo breezerii ja smirnoff icee..... : D (tuli halvemmaks ku pubista ostamalla) käytiin hakemassa pizzaexpressistä pizza mukaan ja mentiin puistoon syömään ja juomaan! fiilis oli mahtava ja päässä pyöri, pizzasta löyty yllätyksenä reikä keskeltä kun siihen oli päälle laitettu rehuja. Pitsan jälkee vieressä oli leikkipuisto minne mentiin keinumaan, kuvailemaan, juomaan ja ehkä vähän tuli sekoiltuu : D

Aurinko paisto ja oli lämmin!
 mä : P
 me
 Pikku suihkulähde
 Alkuillan juomat


Pubiin päästyämme otettiin tequilla shotit, ja löysin juomalistasta mielettömän hyvän ja halvan strawberry breeze drinkin, nam! hetken juomisten jälkeen meijän seuraan liittoutu muutamat hauskat miehet juttelee ja sit niitä oliki koko kaveriporukka meijän ympärillä : D Oli hauskaa jutskailla ja tutustuu niihin : D vietettiin koko ilta niitten seurassa ja ku ne lähti Lutoniin nii me mentiin yhen aikaa jo kotiin. Pubi oli jo kiinni, mut me juostiin äkkii viel vessaan portsarin luvalla : D Idan kämpälle, iltapalaks sipsii, telkkarii, datausta ja nukkumaan! Aamulla oliki sit niin kaamee hedari ettei mitään rajaa! 


Ostin Lutonista farkkushortsit joissa on kaulan ympäri menevä henkseli (sen saa myös otettuu pois jos haluu pelkät shortsit) (tässä kuvassa alla leggarit) eikä oo meikkii ku valmistautuminen oli viel kesken : P
  
Tytöt valmiina iltaa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti