lauantai 30. kesäkuuta 2012

uintia, jumista, puistoilua, aurinkoa, biletystä...

Mukava, mutta rankempi viikko takana tyttöjen kesken. Tiistaina en jaksanu mennä aamulla salille nii sit päätin käydä uimassa ennen ku haen Matildan. (Uimahalli ja sali samassa rakennuksessa) Uimahallilla on työntekijänä sellanen mua pikkasen vanhempi jätkä Alex, joka on ihan mukavan näköinen tyyppi, välillä vastaanotossa ja välillä uimavalvojana. Ennen ku lähin uimaan nii aattelin et tänään Alex ei saa olla siel valvomassa, koska en haluu uida jos se kattoo : D noh, sit ku menin pukkareille, niin tottakai Alex oli siellä ja  sit kaks muuta hyvännäköstä nuorta jätkää vaihteli valvontavuoroja. Olipa sitten mukava uida siinä keskellä.


Keskiviikkona kotipäivä ja lähettiin aamupäikkäreitten ja syömisten jälkeen puiston kautta kirkolle! Sama puisto, missä oli viime keskiviikkona iso picnic tapahtuma ja kirkko oli ihan puiston vieressä. Aurinko ei paistanu ollenkaan, oli tosi synkkä ja pilvinen ilma, mut kuitenki mielettömän lämmin, mulla ja matildalla farkut jalassa ku muut juoksenteli shortseilla. Mä en vaan tajuu et miten voi olla kuuma päivä, jos on ihan pilvistä ja synkkää.

Kirkolla oli lasten jumis, 15min jumis ja sit 45min vapaata leikkimistä ja kahvittelua.
Matilda ei ollu aina samaa mieltä mitä tehään ja penkissä istuminen ei tullu kuuloonkaan : D piti vaellella ympäri kirkkosalia.

 Lempparipaikka kirkossa, tasoa oli kiva juosta ylös ja alas! Neiti vaipan vaihdon jälkeen valmiina unille sukkikset jalassa. (ainut vaan, että asia mitä ei voi ikinä unohtaa, unohtui kotiin eli TUTTI, eikä se uni sitte tullukkaan matkalla niinku suunniteltiin....)
 Kirkon sisältä otettu nopea kuva
 Yks päivä tuttien pesun jälkeen päätin kuvailla tutteja : D Pikku tytöllä niitä löytyy muutama, tässäkin vaan pieni osa koko varastosta.
 tutti

Torstrai ja perjantai meni perusmeiningillä, kävin taas uimassa ja perjantaina oli siivouspäivä. Torstaina aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja mä hengailin bikiineissä takapihalla : ) Eilen (pe) illal lähin viel Lontooseen viettää iltaa, kaveri vei mut ekaks sellaseen viinipaikkaan, enkä voinu siinä vaiheessa enään sanoo etten tykkää viinistä, niin tulipa sit juotuu punaviiniä ekaa kertaa pullo puokkiin... Pikkasen nousi päähän... Ilta meniki sit vauhdikkaasti ja jäin Lontooseen yöks. Aamulla kotiin, suihkuun, leffa., 2h päikkärit, pöhkö olo ja vielki väsyttää... Koko viikolta jääny vähän univelkaa ku ei oo tullu iltasin uni. Semmonen viikko tälläkertaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti