keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Brittien juttuja...

Nyt haluun kertoo juttuja mitä oon ihmetelly täällä! 
Eka juttu on ku menee kaupungille tai lähinnä ulos ovesta, niin ihmisten pukeutuminen herättää paljon huomiota! Ihmiset pukeutuu tosi eritavalla, ja jokaisella on tietty oma tyyli, mutta jos on kesä-/ heinäkuu niin MIKSI pitää käyttää UGGeja tai muita talvikenkiä??? niitä nimittäin näkee monilla, vaikka aurinko paistaa ja on tosi lämmin. Yks päivä näin tytön jolla oli toppi, minshortsit ja UGGit jalassa, mikä meni pieleen? Näin sinä samana päivänä myös tytön about 13v. jolla oli talvipipo päässä, samaisella kesähelteellä.

Toka juttu on se et ihmiset käy salilla normi ulkokengät jalassa, ulkolenkkarit, joo ihan jees, mut perus kangaskengät, eks jalkaki hikoo ku käyt salilla???? ja sit käytät vielä niitä samoja kenkiä muuallaki. Suomessahan salilla pitää olla sisäpelikengät, aerobic kengät tai erikseen salikengät! ei ulkokenkiä!

Junassa on hauska matkustaa kun kuulutetaan seuraavan pysäkin nimi, niin usein myös kuulutetaan että "ole varovainen, kun astut junasta asemalaiturille!" tai "muista ottaa kaikki tavarasi mukaan!" : D

Lopuks vielä asia mihin on pakko vaan tottua, jos asuu Englannissa on SADE! Sitä tulee sitten niin yllättäen ja vähän väliä! Ei oo kolmee päivää putkeen satamatta! (tai se on harvinaista) Tänään aamulla oli aurinkoinen ja kiva ilma, käytiin Matildan kanssa puistossa keinumassa, tultiin kotiin ja eipä kestäny kauaa ku alko satamaan, sit se loppu, pilvinen harmaa ilma, parin tunnin päästä tuli toinen sadekuuro, tän jälkeen oli pidemmän hetken aurinkoinen ja lämmin ilma, kävin kaupungilla (mulla toppi, leggarit ja shortsit jalassa, toisilla paksut neuleet ja talvitakit???? eks oo kuuma vai?) ja nyt illalla pilvet varjosti taas taivan, alkoi ensin tihuttamaan, ja sit joku alko kaataa saavista vettä tuolta pilven reunalta. Liikut siis missä päin Britanniaa, mihin aikaan vuodesta vaan niin pidä AINA sateenvarjo mukana! : D vaikka näyttää siltä ettet sitä tarvikkaan.


Kävin tänään siis kaupungilla, tarkoituksena oli hakea pattereita ja hiuslakkaa. En kuitenkaan voinut olla huomaamatta että New Lookissa oli kesäale ja päädyin sitte sinne... Laukusta löyty kotiin tullessa sit kaks hiuslakkaa (oli halvempi ostaa kaks ku yks), hoitoainetta (seki oli tarjouksessa) 3 pientä pyyhettä salille (3 kahen hinnalla) sit ne patterit 99p kaupasta, 2 toppia pitsiolkaimilla, sininen tuubitoppi, ja kahet shortsit.
Tuli taas säästettyä oikein kunnolla : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti