perjantai 8. kesäkuuta 2012

back to England


Edelliseen postaukseen lisäystä, tässä yo-kortit sisällöistä tyhjennettynä ; )


Tää viikko on ollut lyhyt kun tulin tiistai iltana takasin, keskiviikkona meillä oli Matildan kanssa ensimmäinen kotipäivä, (jatkossa joka keskiviikko). Leikittiin aamulla ja tehtiin mukavia juttuja, sit Matilda ottiki kolmen tunnin aamupäivä unet, en raaskinu herättää ku pikkunen oli syvässä unessa. Syötiin, käytiin puistossa ja leikittiin vähän lisää. Iltapäivällä uni ei sit tullu millään, mutta hyvin neiti jakso iltaan saakka.
Aamulla oli muuten ihana ku Matilda näki mut ekaa kertaa viilkon jälkeen, ensin tuli iso hymy ja sit juoksuaskelin suoraan mun syliin<3

Torstaina oli normi tarhapäivä, iltapäivällä hain Matildan, lähtiessä ei satanut, mutta kun pääsin tarhan pihaan alko tihuttaa, ja kun kävelin takaisin (matilda nukku rauhassa isoissa rattaissa sadesuojassa) ja mä kävelin 15min sateessa kotiin.

Tänään (perjantaina) Morten heitti Matildan autolla tarhaan kun oli kauhee ilma, mulla oli siivouspäivä, ja siivousten jälkeen otinki 1,5h päikkärit. Ihan töttöröö olo ku heräs, sit haettiin Matilda yhessä Mortenin kanssa. Koko päivän on satanu ja kunnon myrkytuuli, illaks onneks sade loppu. Päivällisen jälkeen kävin pienellä käppäilyllä ottamassa happee ja samalla tuli käytyä tescossa, ostin pienen pussin kirsikoita ja sit ostin ihan sika hyvää mansikkaista kesäjuomaa, (alkoholipitoisuus 4%). Kassalla oli nuori harjottelijapoitsu ja kauempaa toinen kassa nainen huus et kysy henkkarit ja tuli ite viel tarkistaa, siinä ne ihmetteli et oon suomesta ja sit se nainen sano "puhelimessa" jollekki et tuutko tarkistaa tän, mut totes kuitenki ite et eiköhän tää oo ok. en tiiä mikä oli sit ongelma mitä se ihmetteli : D oisin halunnu mennä matkanvarrella olevaan pubiin kurkkaamaan, mut en sit uskaltanukkaa ku olin yksin.

Illalla kun Matilda oli menny nukkumaan, maistettiin pisangi sprite drinkit ku toin Suomesta pullon pisangia ja sit pelattiin Mortenin kanssa carcassonnea ja Hanna oli työpuhelimessa. Maistettiin kans sitä mun ostamaa juomaa! : ) laitan kuvan myöhemmin :)


Tää kuva on tarkotettu erityisesti äidin nähtäväks ku kerroin millasia maitopurkkeja täällä on : D
Tässä on Mortenin 2% maito, Matildan täysmaito ja mun muromaito 0,1%.
Tottakai jokaisella pitää olla oma maitopurkki : D



Mukavaa viikonloppua kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti