torstai 20. syyskuuta 2012

Yökyläilyä ja aamuruuhkaa....

Pikkuneiti tarhassa ja pesukone laulaa, pyykin määrä on kyllä käsittämätön mutta pakkohan niitä on pestä että saa taas puhdasta päälle! No joo, viikot vierähtelee täällä ja näyttää siltä että enään viikko ja me lähetään MALLORCAlle!!!!! Woohooo! Aivan huippua päästä pitkästä aikaa rannalle ja lämpöseen : )

Viime viikonloppu meni tosi hyvin! Lähin pe iltana junalla Hemel Hampstediin mistä Ida ja uusi au pair tuttavuus Milla haki mut autolla, vähän oli kuulemma ongelmia minne suuntaan moottoritietä pitää ajaa ja erikoisia liikenneympyriä oli matkalla nii hetken sain venailla asemalla samalla kattellen hyvännäkösiä brittimiehiä : D Sit mentiin Idan kämpille Harpendeniin ja illaks pubiin, saatiin seuraks taas kolme hieman vanhempaa miestä. Mut oli mukavaa! Vaikka en hirveesti juonukkaa nii Idalla se eka paikka minne pääsin oli olkkarin lattia, pienen tsemppauksen jälkeen onnistu nouseminen sänkyyn : ) Lauantaina lähdettiin kaupungille aamupalalle ja vetästiin pizzat, mikäs sen terveellisempi tapa aloittaa päivä : D (saatiin kyllä oottaa puol tuntii ennen ku mikään paikka aukes) sit takas kämpille Idan kanssa, löhöttiin ja datattiin, sit oltiin reippaita ja lähettiin salille! Sallita tultiin kaupan ja leffavuokraamon kautta kotiin, värjättiin mun hiukset (pikkasen tummemmaks) ja sit syötiin ja katottiin ihana romanttinen leffa : ) Sunnuntaina nukuttiin univelat pois ja lähetettiin Lutoniin ja sieltä bussilla kotiin : )

Mutta tiiättekö fiiliksen kun lähet kasin jälkeen viemään pikkuneitiä tarhalle ja just samaan aikaan menee muutama sata oppilasta myös kouluun. Matkalla tarhalle päin on edessä parikymmentä pientä koululaista koulupuvut päällä, muuten kiva joo mut ku on kipeet kadut ohittaminen on aika tuskasta. No se sujuu viel ihan hyvin, koska suunta on kuitenki sama. Mutta kun tuut takaspäin kotiin tyhjien rattaiden kanssa ja kello on puol 9 jolloin kaikki vanhemmat (yläasteikäset) menee kouluun, niin se on tuskaa! Sata oppilasta tulee vastaan kapeilla kaduilla ja osa väistää, toisilla menee hetki tajuta et joku tulee vastaan, ja jossain kohtaa pitää yksinkertasesti vaan oottaa että ne 10 oppilasta tulee eka ja sit vasta pääset jatkaa matkaa! Nää aamuruuhkat on kyllä tosi herkkua! 

Nyt tuli tylsä päivitys ku en oo ottanu kuvia, mutta ehkä taas seuraavalla kerralla! : ) 
Terkkuja kaikille! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti