maanantai 10. syyskuuta 2012

Long time ago!

Pitkän tauon jälkeen sain itteni taas tänne! Liian paljon ollu kerrottavaa etten oo jaksanu tulla kirjottaa ja nyt oon varmaa unohtanu jo puolet asioista.... No mut lomaviikko Saaran kanssa oli aivan mahtava! Käytiin Brightonissa, shoppailtiin, kierrettiin kaupounkia, käytiin kävellen Brighton Marinassa, illalla käytiin Brighton Pierellä, yövyttiin hostellissa, seuraavana päivänä otettiin aurinkoa rannalla, kuvailtiin paljon. Aivan huippu reissu! Sit tultiin käymään kotiin yheks yöks, pidettiin leffa ilta ja huilattiin. 








Seuraavana päivänä (perjantaina) suunnattiin kohti Lontoota, au pair kaverilla oli talo tyhjänä ja saatiin yöpyä siellä, nii oli lyhyempi matka. Vietiin tavarat Emman luokse ja lähettiin hakemaan musikaali lippuja, saatiin liput illan Singing in the rain -musikaaliin! siitä suunta jatkui perinteisten nähtävyysten äärellä, Hyde Park, Buckinghamin Palace, Green Park, Big Ben, London Eye, Platform 9 3/4... Kunnes oli aika lähteä vaihtamaan vaatteet ja valmistautumaan illan musikaaliin! Musikaali oli aivan loistava, suosittelen! Musikaalin jälkeen käytiin pubissa yksillä ja saatiin seuraks Saksalainen jätkä, joka oli kuulemma Lontoossa setänsä kanssa. Jouduttiin kuitenki jättkä se jätkä jatkamaan iltaansa ku me lähettiin nukkumaan, et jaksettais seuraava päivä. 

 Hyde park
 Green park 




Lauantaina lähettiinki aamulla kohti Tower Bridgeä, käytiin torilla, syötiin risottoa, ostettiin kuivattuja mansikoita ja kirsikoita (super hyviä). Käytiin Tower Bridgen vieressä olevilla pikkusuihkulähteillä vilvottelemassa jalkoja. Sieltä suunnattiin regents parkkiin ottamaan aurinkoo ja päivänokosille. Ku oltiin saatu riittävästi energiaa lähettiin shoppailemaan. Illalla mentiin viel bilettää au pair kavereitten kanssa, mut me oltiin Saaran kanssa jo 12 jälkeen niin väsyneitä et oli pakko mennä nukkumaan ku muut lähti viel jatkamaan. 
Se oli kyl ihan hyvä päätös koska muut tuli kotiin vasta viiden aikaa ja me herättiin seuraavana päivänä klo 10. 



Valmiina taas uuteen pitkään päivään! Vuorossa oli Natural History Museum, magee paikka! Ei löydetty sitä asiaa mitä mentiin sinne oikeesti kattomaan, mut löyty kyl hienoja juttuja, ja oli sen verran iso ja sokkeloinen paikka et eksyttiinki : D Iltapäivällä mentiin Madame Tussaudsiin, vaikka oli pitkät jonot, päästiin tosi nopeesti sisään. Jotain mahtavaa nähtiin sielläki, oli kyllä niin aidon näkösiä jotku vahanuket ettei mitään rajaa, siellä otettiin kuvat monien tyyppien kans. Lisäks siellä oli sellanen kauhupolku juttu, missä pidettiin Saaran kanssa toisiamme kädestä kiinni ja kiljuttiin aina ku tuli jotain vastaan, eläviä ihmisiä pelottelemassa, Huiiiii. Lopuksi päästiin viel kattomaan 5min 4D elokuvaa, joka oli tosi mahtava! Aivan huippu paikka! Tän jälkeen käytiin vielä suklaa banaani letuilla Hampsteadissa. Illalla haettiin tavarat ja raahauduttiin junalla kotiin.












Maanantai aamu alkoi pitkillä unilla ja uimisella, mentiin kattomaan oisko mun ihana uimavalvoja siellä, mutta eipäs ollukkaan. Saatiin siinä kuitenki mukava aamutreeni tehtyy. Päivällä lähettiin Milton Keynesin kauppakeskukseen ja sielä meniki päivä shoppaillen. Illal käytiin kaupassa ja tehtiin ruuaks itetehtyjä kanahamppareita ja katottiin taas leffa. Tiisataina oliki aika siivota ja pakata kamppeet ja lähtee Lontoon ja Hollisterin kautta lentokentälle ja Suomeen. Matka meni mukavasti mutkitta ja oltiin illalla myöhään Suomessa.

Viikko suomessa meni tosi nopeesti, lyhyesti kerrottuna näin: perhe, isovanhemmat, kummitäti, serkut <3 paljon kavereita <3 Oli ihana nähä kaikkia ihania ihmisiä! Sit kävin sijaistamassa 6 enkun tuntia 3-6 luokkalaisille, ja hoidin hampaat kuntoon. Siinäpä vierähti se viikko. Oli ikävää jätkkää kaikki rakkaat ihmiset Suomeen, oisin voinu ottaa teijät mukaan tänne. Kiva oli kuitenki palata takas Englntiin ja Lontoo on kyl niin kotikaupunki jo nyt!

Suomessa sain flunssan ja flunssa jatku täällä, mutta onneks ei hirveen pahana. Viime viikon säät on ollu aivan mahtavat, paistanu aurinko ja ollu tosi lämmintä, näin täällä au pair kavereita, viime viikonloppuna käytiin picnikillä Hyde Parkissa isolla porukalla ja sunnuntaina luin kirjaa takapihalla ja huilailin : ) Tänään (ma) oltiin Matsun kanssa kotona kun oli masu kipee ja kuumeinen tyttö, huilipäivä. Matilda nukahti mun syliin ku katottiin muumeja ja otettiin sit yhessä sängyllä kolmen tunnin päikkärit : )

Nnnii ja käytiin muuten Niinan kanssa Hamleysin lelkaupassa, vietettiin siel yli tunti ja pyydettiin et meki saadaan tälläset hienot salamat! Oltii ihan innoissamme siel! 
 Yks päivä leikittiin Matsun kans pulloilla, tehtiin torni ja sit Matilda sai kaataa sen : )
 Saran sängyssä on aina kiva pomppii ja loikoilla : )
Täällä oli myös hieno sateenkaari!



Mukavaa viikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti