tiistai 20. marraskuuta 2012

Silmät hikoilee...

Viime viikkoina itku on ollu herkässä..... Vaikka kattoo jotain perus sarjaa, leffoista puhumattakaan, skype-puhelun jälkee tai on omissa ajatuksissa nii tippa tulee linssiin. Ens viikolla tulee 7kk täyteen ja vaikka oonki käyny kaks kertaa suomessa tässä välissä ja puhunu skypessä nii silti on ollu ikävä. Jos on paljon tekemistä ja näkee ihmisiä nii ei ehi miettii ikävää mutta viime päivinä ikävä on kyl kasvanu... Lasken viikkoja ja päiviä et nään äiti, siskon ja veljen ja muita ihania ihmisiä <3 Joulukuuhun ei oo enää kauaa vajaa 4 viikkoo nii lento lähtee Suomeen!
Täällä kaikki on yhtä hyvin ku aina ennenki, Matildan kanssa on menny hyvin, tyttö on kasvanu ja oppinu tosi paljon uusia asioita, perheen kanssa asiat toimii, marraskuuksi on ollu tosi hyvät ilmat, oon nähny kavereita. Viime viikolla oli suomesta kaks lukio kaveria käymässä ja oli kiva viikko.



Nyt oon kipeenä.... Viime viikonloppuna alko niiskutus ja eilen illalla oliki sit kamala olo, tänään oli onneks vapaapäivä, joka kului sängyssä sairastellen, huomena toivottavasti parempi olo et jaksan olla Matildan kans, mut otetaan rauhallisesti.

Nyt jatkan paranteluu, ens kerralla tulee kuvia! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti