sunnuntai 5. elokuuta 2012

Muksa viikko!

Heipsan! Viikko taas vierähtäny, viime tiistai iltana nähtiin au pair Sannan kanssa ekaa kertaa ja käytiin Lontoossa Cafe Nerossa mango smoothiella : ) Sanna on ollu täällä jo tammikuusta asti mut nyt vast tutustuttiin! Oli mukava ilta, kiva vaihdella kuulumisia ja tutustuu uusiin ihmisiin : )

Torstaina sillä aikaa kun Matilda oli tarhassa ehin perinteisen aamusalin lisäks leipomaan omppupiirakan!
eka se oli raaka...
sitten uuniin..
 ja valmis! 
Oli hyvää lämpösenä vanilijajätskin kera! Nam.

Perjantai iltana näin Simonin Covent Gardenilla ja käytiin lasillisilla tommosessa kivassa paikassa, ja sit sen jälkeen mentiin Hampsteadiin syömään super herkulliset "täytetyt letut". Oli niin mielettömän hyvää!



 Lauantaina oli vuorossa shoppailupäivä Milton Keynesin shopping centerissä Idan kanssa.
Ja tottakai käytiin myös Hollisterissa<3
 Ida tuli meille Leighton Buzzariin, ja saatiin pikku show neiti vierailemaan. Matilda löysi uuden jutun, ku pyyhkeet vetää kaapista ulos nii siellä on huippu salainen piilopaikka : D
 Toinen kiva juttu löyty sängyn alta

Illalla host isä oli grillannu kanaa, ja sen kanssa riisiä ja maissia. Sit laitettiin ittemme Idan kanssa valmiiks Leighton Buzzardin vallotusta varten ja illan lookki näytti tältä.
(tuo paita on oikeesti kirkkaan oranssi mut huoneessa oli ihmeellinen valo)

Hieman oli kuiva meno Leighton Buzzardin yöelämässä ja keski ikä oli hyvällä tuurilla 45v. ellei vanhempi... Katottiin ekassa pubissa olympialaisten jotain juoksuu ja kannustettiin Britti voittoon! Ja sit käytiin viel toisessa paikassa keskustassa. Kotona oltiinki sit heti puolen yön jälkeen ja tultiin niin hiljaa, että host vanhemmat oli ihmetelly aamulla, että tuliks tytöt ollenkaan yöllä kotiin : D

Viikot menny nopeesti ja tarkottaa sitä, että enään 2 viikkoa kun tuun Suomeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti